Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ: Δείτε τα επεισόδια 6, 7, 8, 9, 10 με ελληνικούς υπότιτλους πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Fatmagul Φατμαγκιούλ: Δείτε τα  επεισόδια 6, 7, 8, 9, 10 με ελληνικούς υπότιτλους πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Fatmagul Φατμαγκιουλ Πρώτο Επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους


Δες το εδώΠερίληψη: Ο Κερίμ αποφασίζει και τα πάντα από εδώ και πέρα είναι διαφορετικά. Η Μουκάντες χρησιμοποιεί το αποδεικτικό στοιχείο που έχει στα χέρια της και κάνει μαζί τους μια συμφωνία για να διασφαλίσει το δικό της μέλλον και να εξαφανίσει το μέλλον της Φατμαγκιούλ. 'Ολοι ενεργοποιούνται για να κουκουλώσουν την αλήθεια. Η Μουκάντες και ο Μινίρ αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι που θα αλλάξει τη μοίρα της Φατμαγκιούλ. Για να πετύχει το πλάνο τους θα πρέπει η Φατμαγκιούλ να πει ψέματα στην κατάθεσή της. Η Φατμαγκιούλ, που δεν γνωρίζει το βρώμικο παιχνίδι που πάνε να παίξουν στη ζωή της, προστρέχει στον Μουσταφά. 'Ομως, στο σπίτι που ήταν κάποτε η φωλιά των ονείρων τους, την περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 7 με ελληνικούς υπότιτλους

Δες το εδώ 

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ σκέφτεται ότι δεν υπάρχει λόγος να ζει και θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. 'Ομως ο Κερίμ αντιπαρατίθεται με ανωτερότητα στην οργή και την απελπισία της Φατμαγκιούλ, της οποίας η ζωή έχει πια καταστραφεί. 'Οπως τα όνειρά του χάθηκαν, έτσι και ο Μουσταφά πετά το μέλλον του στη φωτιά και με την οργή του να μεγαλώνει, συνεχίζει να ορκίζεται ότι θα εκδικηθεί. Οι Γιασαράν συνεχίζουν τα παιχνίδια τους για να μπορέσουν να εμποδίσουν να αναμειχθεί το όνομά τους στο συμβάν που έχει ταρακουνήσει όλο το χωριό. Για πρώτη φορά η ένταση μεταξύ των αδερφών Ρεσάτ και Ριφάτ Γιασαράν εκτονώνεται. Ο Μινίρ και η Μουκάντες, για να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους, βάζουν τα σχέδιά τους σε εφαρμογή. Πρέπει η Φατμαγκιούλ να καταθέσει πως με τον Κερίμ είναι καιρό τώρα κρυφά ερωτευμένοι! Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να μην συγκατατεθεί στο μέλλον που της έχουνε ορίσει. Ωστόσο, όταν ο Μουσταφά τής γυρίζει ολοκληρωτικά την πλάτη, η αντίσταση της Φατμαγκιούλ αρχίζει σιγά-σιγά να κάμπτεται. Ο Κερίμ έχει μετανιώσει και δεν ξέρει τι να κάνει.Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 8 με ελληνικούς υπότιτλους
Περίληψη: Καθώς έρχονται στο φως ένα-ένα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εκείνης της βρόμικης νύχτας, ο Κερίμ συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Για να μην αποκαλυφθούν οι αλήθειες, ο δικηγόρος Μινίρ και η Μουκάντες αρχίζουν να πιέζουν τη Φατμαγκιούλ να παντρευτεί με τον Κερίμ. Η Εμπέ Νινέ διακρίνει την ταραχή τους και θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια, ενώ ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ δίνουν μια κατάθεση που θα αλλάξει τη ζωή τους. Ο Μινίρ πιέζει τη Φατμαγκιούλ να προχωρήσουν στο γάμο σήμερα, αλλιώς η ζωή της θα καταστραφεί! Ο Σελίμ με τον Εντρογάν πιάνονται στα χέρια, με τις οικογένειες τους να προσπαθούν να ξεπλύνουν τις ενοχές τους. Ο Μουσταφά μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο της Φατμαγκιούλ, διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του και τρέχει να την βρει. Η Φατμαγκιούλ, που παρακολουθεί με απέχθεια τα παιχνίδια που γίνονται εις βάρος της, μαζί με τον ασταμάτητο πόνο στην καρδιά της θα κάνει το πρώτο βήμα προς το σκοτεινό της μέλλον.
Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 9
Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 10


:Φατμαγιουλ Fatmagul επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους:

Φατμαγκιούλ Fatmagul - Επεισόδια 1-5 με ελληνικούς υπότιτλους 
Φατμαγκιούλ Fatmagul - Επεισόδια 6-10-11-12-13-14-15


1 σχόλιο: