Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Το κορίτσι που αγάπησα τελευταίο επεισόδιο


Το κορίτσι που αγάπησα τελευταιο Bir cocuk Sevdim final ολα τα επεισοδια καθε μερα ζωντανα στο MEGA!Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες.Η Μινέ και ο Σινάν παρά τις ταξικές τους διαφορές έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν καθώς και η εγκυμοσύνη της νεαρής κοπέλας έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιό του και τις δύο κόρες του, είναι όμως ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψη του αλλά και των μελών της οικογενείας του είναι πάνω και πέρα από όλα. Η αγάπη των δύο νέων θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη.
Το κορίτσι που αγάπησα τελευταίο επεισόδιο VIDEO

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:
Mine (Gülcan Arslan), Sinan (Hakan Kurtaş), Turan (Çetin Tekindor), Timur (Bülent İnal), Emine (Onuryay Evrentan), Erdal (İnan Ulaş Torun), Esmahan (Şefika Ümit Tolun)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Cevdet Mercan
ΣΕΝΑΡΙΟ: Gaye Boralioglu
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Global Agency


"Μου αρέσει ένα παιδί", προκαταλήψεις, τα ταμπού, την πίεση της γειτονιάς, ένα οικογενειακό δράμα αμφισβήτηση το πώς αυτή επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Κάθε άλλο, χωρίς περιορισμούς, άνευ όρων αγάπη των οικογενειών που συνδέονται, έστω και αν η πίεση των κοινωνικών κανόνων σε μια παραγωγή που δείχνει πόσο σκληρές αποφάσεις που λαμβάνονται. Οι γονείς, ενώ προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, τους ώθησε τι διάολο, τι μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες για το "Ένα Παιδί" Loved it, για άλλη μια φορά, οι σχέσεις sorgulatacak στην οικογένεια. Ανάλογα με τις αξίες της οικογένειας του μικρού κοριτσιού της, η πρώτη στο πρόσωπο του καθενός που βρίσκει τη ζωή την αγάπη της ζωής του, και ποια θα είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση περιγράφεται. Μπουλέντ Ινάλ έπαιξε "Ταμερλάνος", που παίζεται από Αρσλάν Gülcan "Mine", Τσετίν Tekindor'un απεικόνιση του «Τουράν» και Hakan Kurtaş'ın απεικόνιση "Sinan" η ανάπτυξη των χαρακτήρων της ιστορίας και όλα τα είδη του άξονα, ένα οικογενειακό δράμα, το οποίο τελέστηκε στο οικογενειακό πρόβλημα "μου αρέσει ένα παιδί,« οι άνθρωποι με τον ίδιο, τις πεποιθήσεις και τις παραδόσεις σε hesaplaşmasını αποκαλύπτει.

totsiliki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου